Wij scoren een 4,7/5!

• Marktleider op het gebied van auto poetsen
  • Producten uit voorraad leverbaar
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis! *
Exterieur

Dit is hoe jij je velgen beschermt

Om je velgen het beste te beschermen, raden wij je aan om je velgen regelmatig te reinigen. Dit kun je het beste doen met onze velgenreiniger. Velgen worden namelijk vaak vies door onder andere remstof, opspattend vuil en andere vervuilingen. Door deze regelmatig te reinigen voorkom je schade aan de velgen. Om je op weg te helpen kun je het proces versimpelen door een velgenborstel te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat je eenvoudig tussen de velgen kunt reinigen, zonder krassen.

Wanneer je je velgen hebt gereinigd a.d.h.v. ons stappenplan “velgen reinigen”, is het tijd om deze te beschermen.

1. Voordat je je velgen gaat beschermen, is het belangrijk om de velg goed schoon te maken. Reinig met de Stipt Real Effective Cleaner de licht metalen velgen. Beschikt jouw auto over chrome/gepolijste/gepoedercoate velgen, kun je deze reinigen met de Stipt Iron Remover. Bewerk het te behandelen oppervlak dan met de Stipt Exterior Detail Brush.
  2. Nadat de velgen goed schoon zijn, kun je deze innevelen met de Stipt Ceramic Wax en poets je deze uit met de Wax Towel. Deze keramische coating zorgt ervoor dat het vuil niet de kans krijgt om te hechten en er snel vanaf zal vallen bij het reinigen.

Deze producten kun je gebruiken

• Stipt Exterior Detail Brush
    Stipt Exterior Detail Brush
    Direct leverbaar
  • Stipt Real Effective Cleaner
    Stipt Real Effective Cleaner
    Direct leverbaar
  • Stipt Ceramic Wax
    Stipt Ceramic Wax
    Direct leverbaar
  • Stipt Wax Towel
    Stipt Wax Towel
    Direct leverbaar
Selecteer taal