PRIVACYVERKLARING STIPT POLISH POINT SHOP

In deze privacyverklaring van Stipt Polish Point Shop verschaft Stipt Polish Point Shop informatie over de persoonsgegevens die bij Stipt Polish Point Shop worden verwerkt, de wijze waarop en de doeleinden waarvoor dat gebeurt. Stipt Polish Point Shop respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en de personen die gebruikmaken van de diensten van Stipt Polish Point Shop. Stipt Polish Point Shop zal zorgvuldig omgaan met uw gegevens en zorgt ervoor dat elke verwerking voldoet aan de toepasselijke wet- en regelgeving.

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele privacyverklaring vindt u op www.stiptpolishpointshop.nl. Wij raden u aan om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Wanneer is deze privacyverklaring van toepassing?

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Stipt Polish Point Shop verzamelt en verwerkt van betrokkenen in het kader van de bestellingen, commerciële doeleinden, nieuwsbrieven, producten, het verstrekken van gegevens en toestemmingen via webdiensten en/of het bezoeken van onze website.

Op onze website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. We adviseren dan ook om altijd de privacyverklaring van de betreffende website door te nemen.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?

Stipt Polish Point Shop, gevestigd aan de (5262 GJ) Industrieweg 24 te Vught, is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Wat wordt er verstaan onder persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot u als individu. Als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, telefoonnummer, adres, e-mailadres of idenficatienummer.

Waarvoor verwerken wij uw gegevens?

De persoonsgegevens die op de website worden verzameld worden hoofdzakelijk gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u en indien aan de orde voor het verwerken van uw aanvragen. Als u iets bestelt bij Stipt Polish Point Shop, hebben wij bepaalde gegevens nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen en u op de hoogte te houden over de bestelling. Ook voor eventuele retourneringen zijn deze gegevens nodig.

Om het winkelen bij Stipt Polish Point Shop zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en u artikelen aanbevelen die u mogelijk interessant vindt. In uw Stipt Polish Point Shop account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Stipt Polish Point Shop verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens, tenzij hier van te voren expliciet toestemming voor is gevraagd en ontvangen.

Indien bepaalde informatie noodzakelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten van de website, zal de verantwoordelijke het verplichte karakter van deze informatie aangeven op het moment van het vragen van de gegevens.

Commerciële aanbiedingen

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@stiptpolishpointshop.nl.

Gegevens delen met derden

Stipt Polish Point Shop verkoopt uw gegevens niet. Stipt Polish Point Shop zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een overeenkomst om zorgvuldig met deze gegevens om te gaan. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Stipt Polish Point Shop. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Uw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van uw computer, tablet of smartphone. Een cookie bevat gegevens zodat u bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze website speciaal op u in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken.

Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

  • Functionele cookies: Met functionele cookies is het mogelijk om bij een vervolgbezoek informatie uit eerdere bezoeken op te halen. Dit wordt in de praktijk onder meer gebruikt om bij te houden dat u bent ingelogd, in welke taal u de website wenst te bezoeken en welk land uw voorkeur heeft voor bezorging.

    Functionele cookies zijn onder meer nodig om onze webshop goed te laten functioneren: ze houden bijvoorbeeld bij wat er in uw winkelwagen zit tijdens het bestelproces.

  • Google Tag Manager: Wij gebruiken Google Tag Manager om cookies op de website te plaatsen en te beheren. De Google Tag Manager tool is geen cookie en registreert ook geen persoonlijke informatie. De Google Tag Manager Tool wordt alleen gebruikt om de cookies die wij gebruiken in juiste banen te lijden.

Privacy statement: Google Tag Manager

  • Analytische cookies: Analytische cookies verzamelen anonieme informatie over hoe onze website bezocht wordt en hoe website functies worden gebruikt. Met dergelijke informatie kunnen statistische gegevens over het gebruik van de website worden verzameld door Google Analytics en kunnen we vervolgens de werking van de website analyseren en verbeteren.
  • Analytische cookies bevatten een uniek nummer en bevatten geen persoonsgegevens. Deze cookies worden dus niet gebruikt om u persoonlijk te herkennen. De anonieme gegevens die verkregen worden, worden alleen gebruikt om de website te verbeteren.
  • Google Analytics
    Doel: Met Google Analytics worden anoniem, statische gegevens over het gebruik van de website verzameld met als doel de website te optimaliseren voor een betere gebruikerservaring.

Wat wordt er gedeeld? Google deelt anonieme data met derden.

  • Cookies voor Social Media: Cookies voor social media maken het mogelijk om in te loggen via social media en producten te delen op uw social media pagina. Om deze koppeling te laten werken zijn cookies vereist. Cookies voor social media houden tevens bij welke producten u bekijkt op onze website om vervolgens een persoonlijke aanbieding in uw nieuwsoverzicht te kunnen tonen afgestemd op uw voorkeuren.

Facebook

Doel: het doel van cookies voor sociale media zijn het kunnen inloggen met een social media account. Daarnaast zorgen deze cookies voor het goed functioneren van de ‘delen op sociale media’ buttons. Tot slot houden deze cookies bij welke producten u bekijkt op onze website om vervolgens een persoonlijke aanbieding in uw nieuwsoverzicht te kunnen tonen. Zonder deze cookies loopt u persoonlijke aanbiedingen mis.
Privacy Statement Facebook

Instagram

Doel: Deze cookies houden bij welke pagina’s u bekijkt. Zo kunnen we relevante advertenties en aanbiedingen tonen via Instagram. Zonder deze cookies loopt u persoonlijke aanbiedingen mis. Wat wordt er gedeeld? Instagram deelt anonieme data met derden.
Privacy Statement Instagram

Twitter

Doel: U kunt informatie van onze website delen via Twitter. Om deze button te laten werken zijn cookies vereist.
Wat wordt er gedeeld? Stipt Polish Point Shop deelt alleen versleutelde data met Twitter. Privacy statement Twitter

Google+

Doel: U kunt informatie van onze website delen via Google+. Om deze button te laten werken zijn cookies vereist.
Wat wordt er gedeeld? Stipt Polish Point Shop deelt alleen versleutelde data met Google+. Privacy statement Google+

  • Tracking cookies (voor persoonlijke voorkeuren en advertenties): Stipt Polish Point Shop maakt gebruik van cookies om u een betere gebruikerservaring te kunnen bieden die is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Met behulp van tracking cookies is het voor Stipt Polish Point Shop mogelijk om relevante advertenties te tonen zonder dat u hiervoor extra informatie moet indienen of constant dezelfde informatie ziet. Wij gebruiken deze cookies ook om u niet lastig te vallen met advertenties die voor u niet relevant zijn of om u niet lastig te vallen met advertenties van producten die u onlangs hebt aangeschaft.
  • We laten ook advertenties van Stipt Polish Point Shop zien op andere websites, hiervoor maken wij gebruik van een advertentienetwerk. Mocht u bijvoorbeeld een glasreiniger in uw winkelmand geplaatst hebben maar niet over zijn gegaan tot aankoop, dan kan het zijn dat u deze glasreiniger ziet verschijnen op bijvoorbeeld een nieuwswebsite die is aangesloten bij een advertentienetwerk. Niet alle externe advertenties maken deel uit van een advertentienetwerk. Wanneer u cookies verwijdert kan het dus nog steeds zijn dat u een advertentie van Stipt Polish Point Shop ziet.
  • Google Tag Manager: Wij gebruiken Google Tag Manager om cookies op de website te plaatsen en te beheren. De Google Tag Manager tool is geen cookie en registreert ook geen persoonlijke informatie. De Google Tag Manager Tool wordt alleen gebruikt om de cookies die wij gebruiken in juiste banen te lijden.

Wanneer u onze website bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op uw apparatuur worden geïnstalleerd. U kunt zelf bepalen of u cookies accepteert of weigert. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt de instellingen van uw browser meestal zo aanpassen dat cookies worden geweigerd. U dient dit voor elke browser en voor elke computer opnieuw in te stellen. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq

Publicatie

Publicatie van persoonsgegevens door zoekmachines, zoals Google, worden door Stipt Polish Point Shop afgeschermd. Op die manier beschermen we uw persoonsgegevens tegen openbaarmaking. Ook publiceert Stipt Polish Point Shop de door u verstrekte persoonsgegevens niet openbaar op haar website.

Uw rechten met betrekking tot de gegevens

Recht op informatie

U heeft het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u in dat verband kunt uitoefenen. In deze privacyverklaring hebben wij daarom uitgelegd welke gegevens wij van u verzamelen en hoe wij daarmee omgaan.

Recht op inzage, correctie en verwijdering van uw persoonsgegevens

Op grond van artikel 13 lid 2 sub b Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via info@stiptpolishpointshop.nl.

Ieder verzoek als bovengenoemd dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Hierbij vragen we u om in deze kopie van uw identiteitsbewijs uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken, ter bescherming van uw privacy. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

Recht op beperking

U heeft het recht om beperking van de verwerking van uw gegevens te verzoeken. Dit betekent dat wij uw gegevens mogen bewaren, maar niet mogen gebruiken. Dit recht ontstaat in een aantal gevallen. Indien u van mening bent dat hier sprake van is, kunt u contact met ons opnemen.

Recht om een klacht in te dienen

U heeft het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. Wanneer u een klacht heeft, dan lossen wij dit het liefst zelf met u op. Neem daarvoor contact met ons op. Daarnaast heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Bewaartermijn gegevens

De door Stipt Polish Point Shop verzamelde gegevens worden niet langer gebruikt en bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Onderdeel hiervan is het automatisch verwijderen van de gegevens van gebruikers die langer dan 1 jaar geen contact hebben gemaakt met (de diensten van) Stipt Polish Point Shop. Deze gegevens worden door Stipt Polish Point Shop automatisch verwijderd.

Beveiliging

Stipt Polish Point Shop neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Hieronder valt onder meer het versleuteld verzenden van persoonsgegevens via de website (SSL).

Contact

Indien u vragen heeft over de beveiliging van uw persoonsgegevens, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot: Stipt Polish Point
Shop, info@stiptpolishpointshop.nl, 073-8884422.

Deze voorwaarden zijn ten laatste bijgewerkt op: 9 juni 2021.